@ De Kade in Zaandam op 4 december 2005

Terug naar:
Saga – menu
Tot en met 2005

Linda wilde naar De Kade. De Kade, wat is De Kade? Laat je daar een net dertienjarige dochter naar toe gaan?

Ik vond de site van De Kade en wist genoeg. Ze mocht gaan. Af en toe wierp ik een blik op de site van De Kade, ook die ene keer.

“Pim, er is toch maar één Saga?”
“Wat bedoel jij nou weer?”
“Nou, Saga komt in De Kade”.
“Dat kan helemaal niet!”
“Kom dan kijken!”

Het was echt waar! Saga trad, bij wijze van spreken, bij ons om de hoek op. Bijna niet te geloven! De volgende dag: samen kaarten kopen en daarna samen wachten tot 4 december.

collage saga zaandam

Eindelijk was het dan zover. Opgewonden, niet wetend wat wij konden verwachten, gingen wij op weg naar Zaandam. Wij stonden lang in de rij, in de regen. Waarom weet ik nog steeds niet, want de zaal had al lang open moeten zijn.

Het concert was gewoon helemaal geweldig. Ik stond eerst vooraan, maar later ging ik toch naar achteren, naar Pim. Na zoveel jaren Saga weer zien: OVERDONDEREND, FANTASTISCH, GEWELDIG!

Wat ze speelden? Ik weet het niet precies meer, maar vaag herinner ik mij: You’re Not Alone, Ice Nice, On The Loose, Wind Him Up, Amnesia, Time’s Up, We’ve Been Here Before, Humble Stance, Don’t Be late, How Long, Careful Where You Step.

Ik had er nooit aan gedacht om mijn fototoestelletje mee te nemen. Best wel jammer, maar gelukkig was er in ieder geval één fotograaf in “De Kade” en stonden er na afloop foto’s op de site van De Kade. Inmiddels zijn ze daar helaas verdwenen.

De toegift vonden wij magertjes. Gevuld met muziek van Saga reden wij naar huis.

Terug naar:
Saga – menu
Tot en met 2005