Keizerin Elisabeth als Barbie

In 1996 zag ik bij Toys’R’Us in Diemen een keizerin-Elisabeth-Barbie. De pop kostte toen rond de 80 gulden. Ik vond dat verschrikkelijk duur. Zelfs Pim herinnert zich nu nog hoe ik daar liep te dubben: “Zal ik wel, zal ik niet die Barbie kopen?” Ik deed het niet en had daar jaren enorm veel spijt van.

Op 28 maart 2015 zag ik de Barbie op eBay en ik kocht de pop. Op vrijdag 3 april 2015 arriveerde ‘Barbie – Sissy’ uit Oostenrijk. Ik was zo blij als een kind.

barbie-in-de-doos
Hier zit Barbie nog in de doos en volgens verzamelaars hoort ze daar ook in te blijven. Mooi niet!
barbie-uit-de-doos
Uitgepakt!
barbie-de-schoentjes
De schoentjes zijn zó leuk!

Sinds 4 april 2015 staat keizerin Elisabeth als Barbie bij de Habsburg- en Elisabethboeken op mijn zolderkamer.

Voor het eerst gepubliceerd op mijn blog keizerin Elisabeth op 5 april 2015 om 7.53 uur. Voor het laatst bijgewerkt op 29 december 2018.