Lammechien en Nantko

Terug naar:
Familiegeschiedenis

Op 12 december 2016 was ik met de blog/site Start in Anloo gestart om de voorouders van mijn vader in woord en in beeld te brengen. De site bestaat nog wel, maar wordt ontmanteld en op deze site geplaatst.

Op 21 oktober 2017 startte ik met de blog/site Lammechien en Nantko om ook de voorouders mijn moeder in woord en beeld te brengen. Ook deze blog/site bestaat nog en wordt ook op deze site geplaatst.

Lammechien en Nantko

Lammechien en Nantko waren mijn overgrootouders, mijn opoe en opa Zuidbroek. Opoe overleed toen ik 11 jaar oud was. Zij was toen 81. Opa overleed op 82-jarige leeftijd in hetzelfde jaar als opoe. Toen was ik inmiddels 12 jaar oud.

Ik was gek op opoe en opa Zuidbroek. Mijn persoonlijke herinneringen aan deze voorouders zijn alleen maar positief. Opoe vond ik gewoon superlief. Opa kon lekker knorrepotten, maar ik vond ook hem gewoon lief.

De blog/site Lammechien en Nantko bestaat nog wel, maar werd al deels ontmanteld na de invoering van de AVG. De blog/site zal in de komende tijd overgebracht worden naar deze site.

Terug naar:
Familiegeschiedenis