A hangover you don’t deserve

You never deserve a hangerover! Toch?

A hangover you don’t deserve is de titel van een album van BFS (Bowling for Soup) en is vandaag 16 jaar oud. 16 jaar!!! Time flies when you’re having fun.

BFS heeft, realiseer ik me nu, bijna net zoveel impact op ons gezin gehad als Saga.

Mijn eerste ervaring met BFS had ik ooit al beschreven op mijn oude site en staat inmiddels ook al geruime tijd aangepast op deze site onder Avril Lavigne & Bowling for Soup. Na het concert van Avril was ik fan van BFS en niet veel later was Linda dat ook. De muziek van Avril uit haar kamertje doofde uit en maakte plaats voor de muziek van BFS. Geniaal.

Linda had veel bijzondere ervaringen na en/of door BFS (zelfs iets met een schoonzoon) en ze beloofde haar broertje hem ooit mee te nemen naar een concert van BFS. Dat geschiedde vorig jaar, maar ik initieerde dat. Episch! Met het hele gezin naar Groezrock.

Gauw delen, want anders is het morgen.