Aangetekende brief

Vandaag vonden we op onze deurmat een aangetekende brief. De brief was niet eens voor ons, maar voor buren (krakers) die voor zover wij dat kunnen zien vertrokken zijn. Ook de wijkagent had ons al een paar weken geleden verteld dat ze er vermoedelijk niet meer vertoefden. Het kraakpand heeft ook nog eens een dichtgetimmerde brievenbus.

We belden meteen met postnl en kregen te horen dat ze de brief niet kwamen ophalen. We hebben de brief meteen vernietigd, omdat er geen afzender op stond. En natuurlijk is een brief, althans in mijn ogen, nog steeds een privé-aangelegenheid.

De dame van postnl zei ook nog dat dit niet had mogen gebeuren en dat ze ervan schrok, maar nee, ophalen deden ze niet. Schandalig! De afzender heeft er een hoop geld (€ 8,80) voor moeten betalen. Ik hoop maar dat de afzender via track & trace op de hoogte hebben kunnen stellen, maar ik geloof niet meer zo in postnl. Wat hebben wij het laatste jaar een hoop ellende met postnl gehad. Pakjes op de stoep, pakjes door een open raam gooien, bonzen op de ramen en heel vaak pakjes niet bezorgd.

Het wordt tijd dat postnl van de markt verdwijnt.