Elisabeth staat er gekleurd op

Ik volg via mijn WordPressreader Color by Klimbim en geniet met volle teugen van de oude zwart-wit foto’s die kleur hebben gekregen. Klimbim heeft vooral veel foto’s van de familie Romanov en hun aanverwanten bewerkt, maar gelukkig voor mij ook foto’s van enkele Habsburgers én van keizerin Elisabeth. De uitgelichte afbeelding boven dit bericht is een bewerking van Klimbim. Ik vind ‘m prachtig.

Via deze pagina kun je meer lezen over Klimbim. Lees ook de commentaren en de antwoorden. Er staat veel informatie in over Klimbims werkwijze.

 

Opmerking over de uitgelichte afbeelding:

De afbeeldingen van Klimbim mogen voor niet-commerciële doeleinden gebruikt worden. Klimbim op zij/haar site: “All the images colored by me can be downloaded and used for free for any purposes but commercial.”