Opruimen, ordenen, vernietigen, weggooien

Sinds de zomervakantie ben ik zo af en toe bezig met opruimen, ordenen, vernietigen en weggooien. Het geeft nu al veel lucht, al lijkt er nog weinig weg te zijn.

Vorig jaar al mocht de administratie van mijn vader weg, maar dat lukte niet. Deze week heb ik vier van de zes ordners kunnen wegwerken.

Drie van de vier dozen en bakken met bandjes, flyers, boekjes van concerten en festivals zijn doorgespit en in ordners opgeborgen. Het resultaat is dat ik gemakkelijk iets terug kan vinden en er staat inmiddels een doos vol papierwerk die weg kan.

Het uitspitten van alle festivalspullen leverde ook de nodige verrassingen op:

Button van Megadeth, buttons van Shake, Rattle and Roll, patch van Wacken 2010, visitekaartje van The Durty Nelly’s, visitekaartje Angelus Lucus (toetsenist), visitekaartje drumschool Rythm-change, kaart met aankondiging Sustain voorheen Bier Geklier, een bierviltje van Saga, oude flyers van De Kade, visitekaartje 4Frank, sticker RHB Coexist, ansichtkaart van Saga met Rob Moratti en Chris Sutherland, een uitnodiging voor de aanmoedigingsprijzen cultuur 2010 (gewonnen door Melissa Venema), flyers Shake Rattle, dingen van Rapalje waar David Miles nog apart genoemd wordt en natuurlijk de tickets van concerten en festivals.

Er staat hier nu ook een vuilniszak met kleding die naar Linda gaat, een tas vol kleding voor de C&A en er gaan heel spullen van Lex naar Lex. Als dit alles het huis verlaten heeft, is er weer meer licht en lucht. Heerlijk en …

weer meer orde in de chaos.