Into The Grave 2019

Op 9, 10 en 11 augustus 2019 was Into The Grave. Into The Grave is sinds 2012 voor ons één van de twee festivals waar we naar toe moeten.

De achtste keer

In 2012 reden we in deze periode heel vaak op en neer naar Groningen, omdat mijn vader daar in het ziekenhuis lag. Het was niet alleen lichamelijk een zware periode -een enkele reis is toch zo’n 220 kilometer-, maar ook geestelijk was het loodzwaar: we wisten nooit hoe we mijn vader aan zouden treffen. Voor de heen- of terugreis zocht en vond ik iets ter ontspanning: Into The Grave. Dit jaar was het onze 8e keer Into The Grave.

Into The Grave kostte in 2012 € 6,66 en duurde één dag. Dit jaar duurde Into The Grave drie dagen en voor onze earlybirdtickets waren wij € ….. (bedrag nog even opzoeken) kwijt. Vanaf het moment dat Pim de kaarten had gekocht, wisten we al dat we zondag niet zouden gaan. Zelfs toen we vernamen dat Opeth en Vintage Caravan zouden komen, hielden wij ons (slik, slik, slik) aan onze afspraak.

Overnachten

Lex zou dit jaar voor de eerste keer gaan, maar had een week geleden nog steeds geen kaart. Ik stelde voor dat hij wel bij ons in het appartement kon bivakkeren, mits de gastgevers daarmee akkoord zouden gaan en dat vond hij wel een tof idee. Het appartement De Boppeslach had ik een aantal maanden geleden al geboekt, omdat ‘ons’ hotel, het WTC, vol zat.

 

 

 

Wordt vervolgd …

 

 

Anderen over Into The Grave 2019:

Live Reviewer: Live Report – Into The Grave 2019 – vrijdag 09-08-2019