Elisabeth Amalie Eugenie

Mijn oude blog Elisabeth Amalie Eugenie bestaat nog steeds, net als mijn -offline- oude site. Ik hoop dat ik in deze vakantie in ieder geval mijn blog kan verwijderen, want dat betekent weer een beetje orde in chaos.

Het verwijderen van mijn blog gaat me wel aan het hart, want ik vind de opmaak gewoon nog steeds heel erg mooi.

Heel veel blogberichten -het gaat in totaal om 71 73 berichten- op Elisabeth Amalie Eugenie staan niet openbaar en zijn dus niet te zien. Ik moet nog toestemming vragen of ik de informatie -natuurlijk vertaald- en de afbeeldingen mag plaatsen. Het gaat hier ook weer om de toestemming van een veilinghuis.

De afbeelding bij dit bericht is een detail van het meest beroemde schilderij van keizerin Elisabeth geschilderd door Franz Xaver Winterhalter. De afbeelding was het boegbeeld van mijn blog.