Fotobewerkingen voor mijn eigen site

Behalve voor drumschool Carel Vrieling en kattenoppas De Boesselaere (zie de twee vorige berichten) bewerkte ik heel veel foto’s voor mijn eigen site. Alle achtergrondpagina’s, alle banners en knoppen maakte ik zelf van door mij gemaakte foto’s. Pim grapte toen al: “Ineke: zellef doen!”

Dat ‘zellef’ doen, ging soms ver, zelfs voor mijzelf. Voor mijn live! archief ging ik spinnen fotograferen, terwijl ik toen nog doodsbang voor was.

Bovenstaande bewerkte foto gebruikte ik als achtergrond voor mijn live! archief en de bewerkte foto hieronder gebruikte ik als banner.

Banner voor live! archief

Op mijn oude site had ik ook een deelsite over re-enactment, omdat ik toen aspirant-lid van een re-enactmentgroep was.

Banner voor middeleeuwen nu

Er is één banner die ik helaas nog niet heb teruggevonden. Dat was een banner voor iets met muziek waarin ik een aantal van mijn favoriete muzikanten had geknutseld. Op die banner was ik loeitrots, omdat ik het uitsnijden van personen inclusief instrumenten heel moeilijk vond. Toch nog maar even flink spitten in mijn chaos.