Album release, maar dan oud

Laat ik in deze nachtelijke uren nog even iets leuks overbrengen naar deze site, dacht ik. Omdat ik gisteren had gelezen dat de Ruben Hoeke Band met een nieuw album komt, vond ik het wel grappig om juist over de release van album Coexist van RHB een pagina te plaatsen. Dat is gebeurd, maar de pagina is nog even niet openbaar.

Wat was het leuk om zo’n oud bericht (24 maart 2010) te lezen en om de foto’s te bekijken. Zo’n oud schrijven plus de beelden laten ook zien hoeveel er veranderd is. Op de nieuwe pagina vermeldde ik dat onder “Opmerkingen” en die deel ik hier alvast even.

Opmerkingen:

  • Op mijn oude site had ik bij dit schrijven een fotoalbum gemaakt, maar dat kan ik hier niet plaatsen. Iets met de tand des tijds.
  • Toen ik dit schrijven op mijn oude site plaatste, had de Ruben Hoeke Band nog een hyvespagina, een MySpace, een fansite en een fanhyves. Ook iets met de tand des tijds.
  • De site van de Ruben Hoeke Band heeft de tand des tijds wel doorstaan. En aaaaah, de link naar mijn oude site staat nog steeds op deze site. Een dode link, dat dan weer wel.
  • De Blooming Saints had ook een hyvespagina.
  • LiveXS bestaat niet meer.
  • Bluesforum bestaat niet meer.
  • De link naar de foto’s van dit event van Ron Koffeman werkt niet meer, maar Ron Koffemans site heeft de tand des tijds wel doorstaan.
  • Behalve Ruben Hoeke zelf -ja, duh- zijn Frank, Arjen en Ralph geen bandlid meer.
  • Pim had een t-shirt aan dat hij nu nog steeds draagt.