Via brieven van Mary meer over Mayerling

Op 1 augustus 2015 kwam ik via facebook op het blogbericht: Wiedergefunden: Letzte Briefe der Baroness Marie von Vetsera. Op het internet waren nog veel meer berichten over de laatste brieven die Marie Vetsera aan haar moeder schreef. Lees bijvoorbeeld ook Geheime Briefe von Mary Vetsera gefunden.

Bovenstaand bericht kopieerde ik vandaag van ieniemieniehabsburgmuis naar deze site. Toen ik de links controleerde, ontdekte ik op de blog van Lars Friedrich, die ik overigens al geruime tijd via WordPress volg, ook het volgende bericht: Als per Kleinanzeige der letzte Brief Rudolfs verkauft wurde …. En na het volgen van een aantal links via dat artikel, ontdekte ik dat Lars Friedrich meer heeft geschreven over het Mayerling-drama. En, Mayerling … blijft interessant en spannend.