Het lukt niet zo …

vandaag.

Toen ik, zoals elke dag, spontaan wakker werd om 6.20 uur, voelde ik me niet echt jofel. Ik gok dat de terugslag van gisteren (lesbezoek) en deze periode van het jaar hiervan de oorzaak waren.

Na het ontbijt kroop ik uit ellende maar weer in bed met de één na laatste De Grijze Jager, maar dat ’s morgens weer in bed gaan past toch niet echt bij mij, dus stond ik binnen een uur weer naast het bed. Tot een uur of  vijf bleef het een hang- en wurgdag. Daarna kroop ik uit het hang- en wurggevoel doordat ik mijzelf dwong aan mijn site te gaan werken en wat heb ik veel gedaan.

Van ieniemieniehabsburgmuis: de informatie van 13 pagina’s verwerkt op deze site en daarna verwijderd.

Van Start in Anloo: 2 pagina’s verplaatst naar deze site en vervolgens herschreven.

Van Lammechien en Nantko: 1 pagina verplaatst naar deze site en vervolgens herschreven.

Weer een beetje orde in mijn chaos!