Яusskaja

Wat?
“No one is illegal” tour 2019 van Яusskaja

Wie?
Яusskaja met support Coffeeshock Company

Waar?
Melkweg, Amsterdam

Wanneer?
21 april 2019

Waarom?
Omdat Яusskaja altijd een feest is!

Hoe?
Ik had nog nooit van Coffeeshock Company gehoord. Het was mij trouwens compleet ontgaan dat Яusskaja een support zou hebben, dus van inluisteren was ook geen sprake.

De Coffeeshock Company komt net als Яusskaja uit Wenen. Ze produceren, zeggen ze zelf op hun facebookpagina, SuperSkunkRockReggae. Het zal wel …

Coffeeshock Company was voor mij, en met mij vele anderen, een zeer aangename verrassing én een goede opwarmer voor Яusskaja. Coffeeshock Company: een enthousiaste en energieke band die veel genres op verrassende wijze binnen hun nummers in elkaar kan over laten vloeien. Ook opzwepend, want ik stond geen moment stil.

Coffeeshock Company: ganz geil!

De overgang tussen Coffeeshock Company en Яusskaja was razendsnel en Яusskaja was van meet af aan één groot feest zonder pauze en zonder Zugabe. En het was gewoon keigoed, wie immer.

Het nummer “No one is illegal” vond/vind ik al ijzersterk, maar live had het nog meer kracht.

Tijdens Psycho Traktor moest ik gewoon even de enige echte Яusskaja circle pit in. Echt cool, maar of het verstandig was …. Ik knalde tegen een hek, het podium en verrekte een heup. Geen spijt!

 

Er volgt vast nog wel meer informatie plus wellicht nog enkele foto’s.