Kort weekend

Vrijdag

Deze dag was een heerlijke dag. Mijn vier klassen waren echt top. In het weekend moet ik veel, heel veel nakijken, rapportcijfers en -beoordelingen invoeren, maar vandaag doe ik niets meer.

Zaterdag

Het is me gelukt, om binnen drie perioden van één uur, de proefwerken van twee klassen na te kijken. Het lukte me net niet om binnen deze tijd ook nog eens de cijfers in te voeren. In de ‘pauzes’ was ik druk bezig met allerlei huishoudelijke taken. ’s Avonds was ik behoorlijk afgedraaid en was ik niet meer in staat tot zinnige bezigheden.

Zondag

Vanaf zo’n uur of elf tot een uur of drie was ik bezig met nakijken, cijfers en beoordelingen invoeren. Daarna ben ik nog bijna anderhalf uur met de huishouding bezig geweest. Rond een uur of half vijf had ik eindelijk het weekendgevoel.