Met boeken naar het museum

(geschreven op 31 maart 2019 om 1.43 uur)

Vier boeken in mijn tas: twee maal het boekenweekgeschenk voor het gratis reizen met de trein én om te lezen in de trein, twee kookboeken om gratis het museum binnen te komen én om daar achter te laten. De fototas staat ook klaar. Nu nog de zomertijd (lees: korte nacht) overleven … Helemaal zin in. Slaap lekker, droom fijn.

(geschreven op 31 maart 2019 om 19.39 uur)

Superüberultravette dag achter de rug. Om 7.15 uur de deur uit, om 18.15 weer thuis.

€ 0,00 in plaats van € 78,80 betaald voor de treinreis door het boekenweekgeschenk. En natuurlijk hoefden we ook geen € 7,00 parkeerkosten te betalen. Maar het allergaafste was toch wel dat je gewoon even een keer niet zelf rijdt. Dat je samen geniet van de reis en van elkaar (is in de auto trouwens ook altijd mega knus en gezellig).

€ 0,00 betaald in plaats van € 36,00 voor entree, maar wel twee kookboeken ingeleverd. Zo leuk: de ingeleverde kookboeken werden in het restaurant als ruilboeken geplaatst.

Ik heb mijzelf vandaag overtroffen in het nuttigen van zoetigheid: warme chocomel (had ik echt niet moeten doen: getver) en een portie poffertjes.

Mijn absolute hoogtepunt van vandaag: de kruidentuin. Ik ben echt zo  op de kruidentuin van het Nederlands Openluchtmuseum.

(geschreven op 31 maart om 19.45 uur)

En dan kom je thuis … heeft onze Wageningse student een zwarte (what else?) was gedraaid en opgehangen én gezorgd voor de meest heerlijke kipburger ever. Gewoon even alles zelf gemaakt. En zijn vers gebakken broodjes …. alsof er engeltjes over je tong …………………….. Zucht van heerlijkheid.