De Stephansdom en een drumstel onder de kerstboom

Eergisteren plaatsten wij al onze cadeautjes onder de kerstboom en ik mocht ze weer schikken. Dat zal de komende dagen ook wel weer veranderen, want de kinderen  komen hun cadeaus ook nog plaatsen.

Onze gezinstraditie wordt dit jaar wel doorbroken. Al jarenlang, sinds wij -gelukkig- geen Sinterklaas meer vieren, waren wij allemaal op kerstavond samen en sliepen onze kinderen gezellig onder ons dak. Op kerstavond pakte een ieder één cadeau uit en dan volgde op eerste kerstdag een gezamenlijk ontbijt gevolgd door het uitpakken van de -altijd door een ieder zo liefdevol uitgezochte en ingepakte- cadeautjes. Tijden veranderen: iets met banen, iets met onregelmatig werk, iets met werken op feestdagen en dus vieren we dit jaar Kerstmis in de middag en avond op eerste kerstdag. En, dit jaar slaapt slechts één kind onder ons dak. Snif!

Na deze afdwaling … Ik was dus de kerstcadeautjes aan het schikken en trof op één van de cadeaus -een groot cadeau- een 3D-drumstel en op een ander cadeau een 3D-Stephansdom aan. Ja, mijn lief heeft een 3D-printer gebouwd en heeft alle cadeautjes voor mij versierd met 3D-kunstwerken. Volgens mijn lief is de 3D-Stephansdom niet goed gelukt, maar ik durfde het niet uitgebreid nauwkeurig te kijken. Nog twee dagen … ik ben zo benieuwd, zo verschrikkelijk nieuwsgierig.

Een update met foto’s zal vast nog volgen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.