Rock of Ages 2006

In 2006 gingen wij met onze kinderen één dag naar het Rock of Ages festival in Seebronn in Duitsland. Volgens het festivalreglement mocht je geen camera meenemen en daar baalde ik echt enorm van, want ik vind het vastleggen van herinneringen gewoon superleuk. Na een aantal jaren vond ik op het internet een foto van de kinderen voor het podium en een foto van Linda en mij, maar ik raakte de link kwijt en dacht er niet meer aan tot 3 oktober 2016. Op de facebookpagina van Saga Germany vroeg een Sagafan of iemand podiumfoto’s had van Saga en ik ging op zoek en vond op de flickrpagina van Uwe Schumacher:

Foto’s van de bands die op het festival speelden

en tussen de

Impressionen Rock of Ages de eerder genoemde foto’s vond ik de bovengenoemde foto’s.

Het was even heerlijk herinneringen ophalen en de links raak ik nu niet meer kwijt.

In 2006 was Saga de hoofdreden voor ons bezoek aan Rock of Ages en dat was in 2016 wéér de hoofdreden. Afgelopen jaar waren we er drie dagen én waren we zonder kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.