Hoera! Een kleinkind!

We wisten natuurlijk al een paar weken dat het zou gaan gebeuren, maar op 5 november 2015 kregen wij als aankomende grootouders het geboortekaartje dat toen al zo’n vijf uur online stond. 90 personen hadden het bericht al leuk gevonden, 26 personen hadden al een reactie gegeven voordat wij het kaartje zagen ……………………

Hij is al zo’n 10 weken oud, maar pas sinds eergisteravond maakt hij het gezin van mijn dochter en schoonzoon -voorlopig- compleet. Hij is klein, heeft schattige rozige oortjes, witte haartjes en hij heet Otto. Bij deze beschrijving moet ik het even houden, want ik ken hem alleen maar van de foto’s die ik heb gezien. Vrijdag gaan we op kraamvisite en mag ik Otto in mijn armen sluiten. Foto’s volgen vast, maar hieronder alvast het eerder genoemde geboortekaartje.

Geboortekaartje Otto - bewerkt

Otto (18 maart 2016)
DSCN9539

De relatie tussen mijn dochter en schoonzoon eindigde. Otto is met mijn ex-schoonzoon meegegaan.

Voor het laatst bijgewerkt op 18 januari 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.