Emmertje

Bij het zien of horen van woord bucket list -oké, in het Engels zijn het twee woorden- krijg ik altijd zo de kriebels. Er waren mensen in mijn omgeving die zo’n lijst hadden gemaakt en die vervolgens de pijp aan Maarten gaven. Toch heb ik ook wel een emmertje vol dingen die ik nog doen wil, die ik nog zien wil. Als ik dat emmertje tot op de bodem leeg zou maken, mag ik vele honderden jaren niet het hoekje omgaan. Zo wil ik bijvoorbeeld volgend jaar afstuderen, in de komende maanden al het lego in elkaar zetten en na het afstuderen schrijven. Naar verre reizen verlang ik niet, maar wel wil ik graag de voetsporen van keizerin Elisabeth verder volgen. Dat vereist voorbereiding en daar ben ik af en toe wel mee bezig. Dan kom je verrassende plekjes, zoals Hidden England tegen. Da’s dan toch weer leuk van zo’n emmertje: je blijft ‘m vullen, je blijft dromen. Heerlijk toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.